Recenzje ponad 2000 albumów. Klasyka, Jazz, Blues, Rock, Pop.
| < Sierpień 2018 > |
Pn Wt Śr Cz Pt So N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

TOWER OF POWER

Soul Side of Town

Vincent PEIRANI
Living Being II - Night Walker
(premiera 31 sierpnia 2018)

KUU!
Lampedusa Lullaby
(premiera 31 sierpnia 2018)

Jonathan BUTLER
Close To You
(premiera 24 sierpnia 2018)

Rebecca ANGEL
What We Had
(2018)

Samuel MARTINELLI
Crossing Paths
(2018)

Wpisy z tagiem: rock blues

wtorek, 14 sierpnia 2018

We're Gonna Rock The Joint; Kiddio; Heart & Soul; I Can Fix It; (I Don't Know Why I Love You) But I Do; Be On That Train; Your Mind Is On Vacation; Old Man Dreams; Jump Up; Red Letter Day; A Love Affair With The Blues; Hate To Leave (Hate To Say Goodbye).

poniedziałek, 13 sierpnia 2018

Anytime You Need Me; Take It No More; You Could Say; Found Out The Hard Way; Further On Down The Line; Dirty Laundry; Start The Car; Don't Cry For Me; Let Me Be; Holding On.

piątek, 03 sierpnia 2018

Respect; All Out Of Line; One Of A Kind; Everytime I See Your Face; Victim Of Pain; Running Free; Lost Boys; Want You So Bad; Children Of The Sun; Remember To Call; Stay The Night; Pictures of Home; Since You've Been Gone; I Surrender; Still Got The Blues.

środa, 04 lipca 2018

Rebel; Fog; Apocalypse; Dzicz; Stars; 69; Do It; Hope; I Want To; The End.

wtorek, 26 czerwca 2018

Każdy dzień to więcej ran w Twej głowie; Galeria iluzji; Autoportret; Strefa cienia; Ogród przeznaczenia; W krainie szmaragdowego jaszczura.

Faux Pas; One Minute More; Utani; Atlantis; Coming Home; Cistercian Bell; Metanoia; Hesitation; It's All I Have.

wtorek, 05 czerwca 2018

The House of the Rising Sun; Song dla Gońki; John Barleycorn; Znów za długo spałam; Lonely Avenue; The Innocence; All Over Again; Nie zaznasz szczęścia; Ballada chudzielca; We Used To Know; Przepraszam; Mourning Sad Morning.

sobota, 12 maja 2018

Born To Be Wild, I'll Try - Electric Food; Lay Down - The Black Kids; Hey Little Girl - Ten O'clock Bubble Gum Train; You Whole Life Through - John Deen and the Trakk; Lana - The Automatic Blues Inc.; Up Around The Bend, Tavern, The House Of The Rising Sun - Electric Food; Mockingbird - Ten O'clock Bubble Gum Train; My Little Heart - The Petards; Get It - The Automatic Blues Inc.

poniedziałek, 30 kwietnia 2018

It Is What It Is; Crater Hole; Stoned Catharsis; Red Walk, Bardo.

niedziela, 18 marca 2018

My Only True Friend; Once I Was; Going Going Gone; Black Muddy River; I Love The Life I Live; Willin'; Blind Bats And Swamp Rats; Out Of Left Field; Love Like Kerosene; Song For Adam.

piątek, 16 marca 2018

Nieobecny; Rozmowa; Rozproszenie; Akrobata; Lunatyk; Myślałem; Kwiecień; Promise; Granit; Droga.

czwartek, 01 marca 2018

Składak by Lou & Rocked Boys;
Koncert akustyczny w Trójce.

wtorek, 20 lutego 2018

After The End; Streets of Detroit; Aokigahara; Tanger by Night; Valdaro Stories; Berlin Recalling; Groß Strehlitz; Selva Negra; Helvetia 1989.

Las Cigarras De Mars; Apollo Is Starting Over; Horizon 7; Cramp Fever; Sadisticher Abgrund; eXtaziZ; Telegraph Code; Nu-Man; Redneg Em Evol; O 2; Pepperblant.

poniedziałek, 12 lutego 2018

Otwarty; Garść słów o przyszłości; Pyrrustratus; Ń; Niedomysł; Ledacznica; Asymetria foremna; Piksele; Popiół; Powrót

czwartek, 18 stycznia 2018

Uważaj na nogi; Pleśń; Ballady bez Romansów; Cuda niewidy; Okrąglik; Ścięci; Złość; Lepsze kolory.

wtorek, 16 stycznia 2018

ni ne scias; gos; urbo; blua; fino.

niedziela, 31 grudnia 2017

We're On The Road Again; Laughlable; Show Me The Way; Speed Of Sound; Standing Still; King Of The Kingdom; Electricity; So Wrong For So Long; Shake It Up; Give More Love.

sobota, 25 listopada 2017

I Robot; Damned If I Do ; Don’t Answer Me ; Breakdown ; The Raven ; Time ; I Wouldn’t Want To Be Like You; The Turn Of A Friendly Card (Part One); Snake Eyes; The Ace Of Swords; Nothing Left To Lose; The Turn Of A Friendly Card (Part Two); What Goes Up... ; Luciferama ; Silence And I ; Prime Time; Sirius; Eye In The Sky; La Sagrada Familia; Old And Wise; Games People Play.

wtorek, 14 listopada 2017

Tutwiler: Kiedy synku; The Shipyard: Downtown; Karol Schwarz All Stars: Czarnobrązowy jest orzech laskowy; Ta Energia: Guide To Go Go; Asia i Koty: Somewhere More Like Summer; The Końs: Puszyści faszyści; Mordy: Dogs Of Heart; Projekt Poezja Kulturystyczna: Abeesy; The Sunlit Earth: Amnesia; Kiev Office: Bulwar Molo; Mastabah: Deck of Life and Death; Rara: ////; Ampacity: Masters Of Earth; Folder: Chemo; Popsysze: Sukienka; Prawatt: Dance To The End Of Night; Pure Phase Ensemble 4: Doing My Head In; 7 faz: Phase A (Basketball); Band A: Slowly; Nasiono Shoegaze All Stars: Bowie.

wtorek, 24 października 2017

Bydgoskie popołudnia; Lżejsze od powietrza; Zbiór pusty; Suchary 1; Totalna mobilizacja; Ja panu nie przerywałem; Miranda; Suchary 2; It Is Happening Again; Amsterdam.

czwartek, 12 października 2017

Western; Eddie; Intruder; Superheroes; Circus; Nancy; Roy's Head; Guns; Choices.

środa, 11 października 2017

Intro; Sorry Not Sorry; Popol Vuh; Bałwan; Tętno pulsu; God Drugs; Warmin Up; Getting Bored.

wtorek, 10 października 2017

i Cloud; Devonian Forest; Phaistos; Nocturne Francisco Goya; Immigrants Boats; Drone To Illusion; Last Buffalo Dead; i Ziggurat.

niedziela, 01 października 2017

I Told On You; Last Chance Motel; Businessman; Image Of The Beast; Soldier; Don't Get Caught; Can't Say That; Sunday Morning; Neighbour; The Only Love; Somewhen.

 
1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 9