Recenzje ponad 2000 albumów. Klasyka, Jazz, Blues, Rock, Pop.
| < Czerwiec 2018 > |
Pn Wt Śr Cz Pt So N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Ethno Port Poznań 2018

Harold López NUSSA
Un Dia Cualquiera
(2018)

SKICKI-SKIUK
Chrarumimia
(2018)

RADIO UFO
Dark Days

SJ Records presents!

TOWER OF POWER
Soul Side of Town
(2018)

Wpisy z tagiem: rock blues

wtorek, 05 czerwca 2018

The House of the Rising Sun; Song dla Gońki; John Barleycorn; Znów za długo spałam; Lonely Avenue; The Innocence; All Over Again; Nie zaznasz szczęścia; Ballada chudzielca; We Used To Know; Przepraszam; Mourning Sad Morning.

sobota, 12 maja 2018

Born To Be Wild, I'll Try - Electric Food; Lay Down - The Black Kids; Hey Little Girl - Ten O'clock Bubble Gum Train; You Whole Life Through - John Deen and the Trakk; Lana - The Automatic Blues Inc.; Up Around The Bend, Tavern, The House Of The Rising Sun - Electric Food; Mockingbird - Ten O'clock Bubble Gum Train; My Little Heart - The Petards; Get It - The Automatic Blues Inc.

poniedziałek, 30 kwietnia 2018

It Is What It Is; Crater Hole; Stoned Catharsis; Red Walk, Bardo.

niedziela, 18 marca 2018

My Only True Friend; Once I Was; Going Going Gone; Black Muddy River; I Love The Life I Live; Willin'; Blind Bats And Swamp Rats; Out Of Left Field; Love Like Kerosene; Song For Adam.

piątek, 16 marca 2018

Nieobecny; Rozmowa; Rozproszenie; Akrobata; Lunatyk; Myślałem; Kwiecień; Promise; Granit; Droga.

czwartek, 01 marca 2018

Składak by Lou & Rocked Boys;
Koncert akustyczny w Trójce.

wtorek, 20 lutego 2018

After The End; Streets of Detroit; Aokigahara; Tanger by Night; Valdaro Stories; Berlin Recalling; Groß Strehlitz; Selva Negra; Helvetia 1989.

Las Cigarras De Mars; Apollo Is Starting Over; Horizon 7; Cramp Fever; Sadisticher Abgrund; eXtaziZ; Telegraph Code; Nu-Man; Redneg Em Evol; O 2; Pepperblant.

poniedziałek, 12 lutego 2018

Otwarty; Garść słów o przyszłości; Pyrrustratus; Ń; Niedomysł; Ledacznica; Asymetria foremna; Piksele; Popiół; Powrót

czwartek, 18 stycznia 2018

Uważaj na nogi; Pleśń; Ballady bez Romansów; Cuda niewidy; Okrąglik; Ścięci; Złość; Lepsze kolory.

wtorek, 16 stycznia 2018

ni ne scias; gos; urbo; blua; fino.

niedziela, 31 grudnia 2017

We're On The Road Again; Laughlable; Show Me The Way; Speed Of Sound; Standing Still; King Of The Kingdom; Electricity; So Wrong For So Long; Shake It Up; Give More Love.

sobota, 25 listopada 2017

I Robot; Damned If I Do ; Don’t Answer Me ; Breakdown ; The Raven ; Time ; I Wouldn’t Want To Be Like You; The Turn Of A Friendly Card (Part One); Snake Eyes; The Ace Of Swords; Nothing Left To Lose; The Turn Of A Friendly Card (Part Two); What Goes Up... ; Luciferama ; Silence And I ; Prime Time; Sirius; Eye In The Sky; La Sagrada Familia; Old And Wise; Games People Play.

wtorek, 14 listopada 2017

Tutwiler: Kiedy synku; The Shipyard: Downtown; Karol Schwarz All Stars: Czarnobrązowy jest orzech laskowy; Ta Energia: Guide To Go Go; Asia i Koty: Somewhere More Like Summer; The Końs: Puszyści faszyści; Mordy: Dogs Of Heart; Projekt Poezja Kulturystyczna: Abeesy; The Sunlit Earth: Amnesia; Kiev Office: Bulwar Molo; Mastabah: Deck of Life and Death; Rara: ////; Ampacity: Masters Of Earth; Folder: Chemo; Popsysze: Sukienka; Prawatt: Dance To The End Of Night; Pure Phase Ensemble 4: Doing My Head In; 7 faz: Phase A (Basketball); Band A: Slowly; Nasiono Shoegaze All Stars: Bowie.

wtorek, 24 października 2017

Bydgoskie popołudnia; Lżejsze od powietrza; Zbiór pusty; Suchary 1; Totalna mobilizacja; Ja panu nie przerywałem; Miranda; Suchary 2; It Is Happening Again; Amsterdam.

czwartek, 12 października 2017

Western; Eddie; Intruder; Superheroes; Circus; Nancy; Roy's Head; Guns; Choices.

środa, 11 października 2017

Intro; Sorry Not Sorry; Popol Vuh; Bałwan; Tętno pulsu; God Drugs; Warmin Up; Getting Bored.

wtorek, 10 października 2017

i Cloud; Devonian Forest; Phaistos; Nocturne Francisco Goya; Immigrants Boats; Drone To Illusion; Last Buffalo Dead; i Ziggurat.

niedziela, 01 października 2017

I Told On You; Last Chance Motel; Businessman; Image Of The Beast; Soldier; Don't Get Caught; Can't Say That; Sunday Morning; Neighbour; The Only Love; Somewhen.

czwartek, 21 września 2017

Being; Extreme; Slow Tango; Joy; The Internal Sea; Definitely; Surround Me; Eternal Flowers; It Is.Love; Seven Gates; The Orange Space.

czwartek, 07 września 2017

Have A Great Sadness; Predestined; Thirst For Life; All Golden Dreams; Underground; Notes From The Underground; Senseless Deal; Koma; God Would Grand Me Determination.

wtorek, 29 sierpnia 2017

Asteroida; Miasto; Route; Góry; Łąka; Surf; Qwerty; Świt; Dom; Wyprawa; Pierwszy dzień.

wtorek, 22 sierpnia 2017

Intro; Cinematic; Iceland; The Last King; Galactica; Mirage Avenue; Goodbye My Joy; Buongiorno; Mirador; Once In A Blue Moon.

środa, 02 sierpnia 2017

Gdzie to jest?; Nigdy się nie dowiesz; Ten los, zły los; Coś co kocham najwięcej; Wspomnienie; Nie wstawaj lewą nogą; Dziwny jest ten świat; Jeszcze swój egzamin zdasz; Chciałbym cofnąć czas; Pamiętam ten dzień; Nie dla mnie taka dziewczyna; Chyba, że mnie pocałujesz.

niedziela, 23 lipca 2017

When We Were Young; Deja Vu; The Last Refugee; Picture That; Broken Bones; Is This the Life We Really Want?; Bird In A Gale; The Most Beatiful Girl; Smell the Roses; Wait for Her; Oceans Apart; Part of Me Died.

 
1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 9