Recenzje ponad 2000 albumów. Klasyka, Jazz, Blues, Rock, Pop.
| < Październik 2018 > |
Pn Wt Śr Cz Pt So N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Paweł GUSNAR

Saxophone Varie Vol.3
PREMIERA 19 PAŻDZIERNIKA 2018

Ars Paschalis
(premiera 2 listopada 2018)

Aldona Nawrocka
AVE
(premiera 26 października 2018)

Christian McBRIDE's New Jawn
(premiera 26 października 2018)

Connie HAN
Crime Zone
(2018)

Mariusz BARSZCZ
Muzyka nam bliska
(2018)

Wpisy z tagiem: rock blues

piątek, 07 września 2018

7x7x7; House Of The King; Duende; Exploration; Days Of September; Dreaming; Mankafiza; Surface.

piątek, 24 sierpnia 2018

Impossible; Lampedusa Lullaby; Scream; On The Mountain; Crossing Border In A Milk Truck; About Death; My Eyes Are Blind; Thank You Iceland; We Watch Them Fall.

wtorek, 14 sierpnia 2018

We're Gonna Rock The Joint; Kiddio; Heart & Soul; I Can Fix It; (I Don't Know Why I Love You) But I Do; Be On That Train; Your Mind Is On Vacation; Old Man Dreams; Jump Up; Red Letter Day; A Love Affair With The Blues; Hate To Leave (Hate To Say Goodbye).

poniedziałek, 13 sierpnia 2018

Anytime You Need Me; Take It No More; You Could Say; Found Out The Hard Way; Further On Down The Line; Dirty Laundry; Start The Car; Don't Cry For Me; Let Me Be; Holding On.

piątek, 03 sierpnia 2018

Respect; All Out Of Line; One Of A Kind; Everytime I See Your Face; Victim Of Pain; Running Free; Lost Boys; Want You So Bad; Children Of The Sun; Remember To Call; Stay The Night; Pictures of Home; Since You've Been Gone; I Surrender; Still Got The Blues.

środa, 04 lipca 2018

Rebel; Fog; Apocalypse; Dzicz; Stars; 69; Do It; Hope; I Want To; The End.

wtorek, 26 czerwca 2018

Każdy dzień to więcej ran w Twej głowie; Galeria iluzji; Autoportret; Strefa cienia; Ogród przeznaczenia; W krainie szmaragdowego jaszczura.

Faux Pas; One Minute More; Utani; Atlantis; Coming Home; Cistercian Bell; Metanoia; Hesitation; It's All I Have.

wtorek, 05 czerwca 2018

The House of the Rising Sun; Song dla Gońki; John Barleycorn; Znów za długo spałam; Lonely Avenue; The Innocence; All Over Again; Nie zaznasz szczęścia; Ballada chudzielca; We Used To Know; Przepraszam; Mourning Sad Morning.

sobota, 12 maja 2018

Born To Be Wild, I'll Try - Electric Food; Lay Down - The Black Kids; Hey Little Girl - Ten O'clock Bubble Gum Train; You Whole Life Through - John Deen and the Trakk; Lana - The Automatic Blues Inc.; Up Around The Bend, Tavern, The House Of The Rising Sun - Electric Food; Mockingbird - Ten O'clock Bubble Gum Train; My Little Heart - The Petards; Get It - The Automatic Blues Inc.

poniedziałek, 30 kwietnia 2018

It Is What It Is; Crater Hole; Stoned Catharsis; Red Walk, Bardo.

niedziela, 18 marca 2018

My Only True Friend; Once I Was; Going Going Gone; Black Muddy River; I Love The Life I Live; Willin'; Blind Bats And Swamp Rats; Out Of Left Field; Love Like Kerosene; Song For Adam.

piątek, 16 marca 2018

Nieobecny; Rozmowa; Rozproszenie; Akrobata; Lunatyk; Myślałem; Kwiecień; Promise; Granit; Droga.

czwartek, 01 marca 2018

Składak by Lou & Rocked Boys;
Koncert akustyczny w Trójce.

wtorek, 20 lutego 2018

After The End; Streets of Detroit; Aokigahara; Tanger by Night; Valdaro Stories; Berlin Recalling; Groß Strehlitz; Selva Negra; Helvetia 1989.

Las Cigarras De Mars; Apollo Is Starting Over; Horizon 7; Cramp Fever; Sadisticher Abgrund; eXtaziZ; Telegraph Code; Nu-Man; Redneg Em Evol; O 2; Pepperblant.

poniedziałek, 12 lutego 2018

Otwarty; Garść słów o przyszłości; Pyrrustratus; Ń; Niedomysł; Ledacznica; Asymetria foremna; Piksele; Popiół; Powrót

czwartek, 18 stycznia 2018

Uważaj na nogi; Pleśń; Ballady bez Romansów; Cuda niewidy; Okrąglik; Ścięci; Złość; Lepsze kolory.

wtorek, 16 stycznia 2018

ni ne scias; gos; urbo; blua; fino.

niedziela, 31 grudnia 2017

We're On The Road Again; Laughlable; Show Me The Way; Speed Of Sound; Standing Still; King Of The Kingdom; Electricity; So Wrong For So Long; Shake It Up; Give More Love.

sobota, 25 listopada 2017

I Robot; Damned If I Do ; Don’t Answer Me ; Breakdown ; The Raven ; Time ; I Wouldn’t Want To Be Like You; The Turn Of A Friendly Card (Part One); Snake Eyes; The Ace Of Swords; Nothing Left To Lose; The Turn Of A Friendly Card (Part Two); What Goes Up... ; Luciferama ; Silence And I ; Prime Time; Sirius; Eye In The Sky; La Sagrada Familia; Old And Wise; Games People Play.

wtorek, 14 listopada 2017

Tutwiler: Kiedy synku; The Shipyard: Downtown; Karol Schwarz All Stars: Czarnobrązowy jest orzech laskowy; Ta Energia: Guide To Go Go; Asia i Koty: Somewhere More Like Summer; The Końs: Puszyści faszyści; Mordy: Dogs Of Heart; Projekt Poezja Kulturystyczna: Abeesy; The Sunlit Earth: Amnesia; Kiev Office: Bulwar Molo; Mastabah: Deck of Life and Death; Rara: ////; Ampacity: Masters Of Earth; Folder: Chemo; Popsysze: Sukienka; Prawatt: Dance To The End Of Night; Pure Phase Ensemble 4: Doing My Head In; 7 faz: Phase A (Basketball); Band A: Slowly; Nasiono Shoegaze All Stars: Bowie.

wtorek, 24 października 2017

Bydgoskie popołudnia; Lżejsze od powietrza; Zbiór pusty; Suchary 1; Totalna mobilizacja; Ja panu nie przerywałem; Miranda; Suchary 2; It Is Happening Again; Amsterdam.

czwartek, 12 października 2017

Western; Eddie; Intruder; Superheroes; Circus; Nancy; Roy's Head; Guns; Choices.

środa, 11 października 2017

Intro; Sorry Not Sorry; Popol Vuh; Bałwan; Tętno pulsu; God Drugs; Warmin Up; Getting Bored.

 
1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 9