Recenzje ok. 2000 albumów. Klasyka, Jazz, Blues, Rock, Pop.

JAZZ

Polski Jazz

KLASYKA

Blues, Rock

POP

PŁYTY: A - Z:
_____________________________

Wpisy z tagiem: rock blues

wtorek, 16 stycznia 2018

ni ne scias; gos; urbo; blua; fino.

niedziela, 31 grudnia 2017

We're On The Road Again; Laughlable; Show Me The Way; Speed Of Sound; Standing Still; King Of The Kingdom; Electricity; So Wrong For So Long; Shake It Up; Give More Love.

sobota, 25 listopada 2017

I Robot; Damned If I Do ; Don’t Answer Me ; Breakdown ; The Raven ; Time ; I Wouldn’t Want To Be Like You; The Turn Of A Friendly Card (Part One); Snake Eyes; The Ace Of Swords; Nothing Left To Lose; The Turn Of A Friendly Card (Part Two); What Goes Up... ; Luciferama ; Silence And I ; Prime Time; Sirius; Eye In The Sky; La Sagrada Familia; Old And Wise; Games People Play.

wtorek, 14 listopada 2017

Tutwiler: Kiedy synku; The Shipyard: Downtown; Karol Schwarz All Stars: Czarnobrązowy jest orzech laskowy; Ta Energia: Guide To Go Go; Asia i Koty: Somewhere More Like Summer; The Końs: Puszyści faszyści; Mordy: Dogs Of Heart; Projekt Poezja Kulturystyczna: Abeesy; The Sunlit Earth: Amnesia; Kiev Office: Bulwar Molo; Mastabah: Deck of Life and Death; Rara: ////; Ampacity: Masters Of Earth; Folder: Chemo; Popsysze: Sukienka; Prawatt: Dance To The End Of Night; Pure Phase Ensemble 4: Doing My Head In; 7 faz: Phase A (Basketball); Band A: Slowly; Nasiono Shoegaze All Stars: Bowie.

wtorek, 24 października 2017

Bydgoskie popołudnia; Lżejsze od powietrza; Zbiór pusty; Suchary 1; Totalna mobilizacja; Ja panu nie przerywałem; Miranda; Suchary 2; It Is Happening Again; Amsterdam.

czwartek, 12 października 2017

Western; Eddie; Intruder; Superheroes; Circus; Nancy; Roy's Head; Guns; Choices.

środa, 11 października 2017

Intro; Sorry Not Sorry; Popol Vuh; Bałwan; Tętno pulsu; God Drugs; Warmin Up; Getting Bored.

wtorek, 10 października 2017

i Cloud; Devonian Forest; Phaistos; Nocturne Francisco Goya; Immigrants Boats; Drone To Illusion; Last Buffalo Dead; i Ziggurat.

niedziela, 01 października 2017

I Told On You; Last Chance Motel; Businessman; Image Of The Beast; Soldier; Don't Get Caught; Can't Say That; Sunday Morning; Neighbour; The Only Love; Somewhen.

czwartek, 21 września 2017

Being; Extreme; Slow Tango; Joy; The Internal Sea; Definitely; Surround Me; Eternal Flowers; It Is.Love; Seven Gates; The Orange Space.

czwartek, 07 września 2017

Have A Great Sadness; Predestined; Thirst For Life; All Golden Dreams; Underground; Notes From The Underground; Senseless Deal; Koma; God Would Grand Me Determination.

wtorek, 29 sierpnia 2017

Asteroida; Miasto; Route; Góry; Łąka; Surf; Qwerty; Świt; Dom; Wyprawa; Pierwszy dzień.

wtorek, 22 sierpnia 2017

Intro; Cinematic; Iceland; The Last King; Galactica; Mirage Avenue; Goodbye My Joy; Buongiorno; Mirador; Once In A Blue Moon.

środa, 02 sierpnia 2017

Gdzie to jest?; Nigdy się nie dowiesz; Ten los, zły los; Coś co kocham najwięcej; Wspomnienie; Nie wstawaj lewą nogą; Dziwny jest ten świat; Jeszcze swój egzamin zdasz; Chciałbym cofnąć czas; Pamiętam ten dzień; Nie dla mnie taka dziewczyna; Chyba, że mnie pocałujesz.

niedziela, 23 lipca 2017

When We Were Young; Deja Vu; The Last Refugee; Picture That; Broken Bones; Is This the Life We Really Want?; Bird In A Gale; The Most Beatiful Girl; Smell the Roses; Wait for Her; Oceans Apart; Part of Me Died.

wtorek, 18 lipca 2017

Knoxville Girl Intro; Hungry Hash House; When I Was Single; Knoxville Girl; Little Sadie; One Car Funeral; Midnight On The Stormy Deep.

poniedziałek, 03 lipca 2017

Intro; Marnie; Raw; Ambre; Mermaid' Lament; A Change; Klaus; Pale Days; Saturnine; The Gifts Of The Moon; Satin Will; No Time; Outro.

niedziela, 21 maja 2017

Time For Bedlam; Hip Boots; All I Got Is You; One Night In Vegas; Get Me Outta Here; The Surprising; Johnny's Band; On Top Of The World; Birds Of Prey; Roadhouse Blues.

niedziela, 23 kwietnia 2017

Ticket To Ride; People Get Ready; She's Not There; Bang Bang; Illusions Of My Childhood - Part One; You Keep Me Hanging On; Illusions Of My Childhood - Part Two; Take Me For A Little While; Illusions Of My Childhood - Part Three; Eleanor Rigby.

środa, 19 kwietnia 2017

Behind the Smoke; Martian Sea; Fifty Miles from the North Pole; El Nino; Other Side of the Wall; Anything but Love; Inca Terra; In Another Life; In the Skeleton Gallery; West to East; The Gift.

poniedziałek, 13 marca 2017

Geometria; Close To Perfection; Do NN; Satyra na żonę; Fly With Me; So Good; Time For Us; Takie proste; Waiting For Dolphins.

środa, 01 marca 2017

Mountain Of Freedom; Zostań do jutra; Under The Mask; Last Night's Dream; Taniec zgubionego dźwięku; Game; Welcome Emptiness.

czwartek, 09 lutego 2017

Trance de la France; Downtempo (for all your dance move); Tea's Tears; Le Terroriste; I've Been Scared; Lavender Hill; Megumi no Ame (Blessed Rain); Tunnel; Bonheur (Happiness); It's a Secret; Minimal Animal; A Love Theme; Cinq; Chinkonka (Requiem); The Glitchy Ending.

środa, 25 stycznia 2017

Just Your Fool; Commit A Crime; Blue And Lonesome; All Of Your Love; I Gotta Go; Everybody Knows About My Good Thing; Ride 'Em On Down; Hate To See You Go; Hoo Doo Blues; Little Rain; Just Like I Treat You; I Can't Quit You Baby.

Echologicznie; Fałes; Głos na samotność; Horror; Wieczór; Jak muchę; Na zewnątrz; Pod ranek; Światłowody.

 
1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 8